Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Lavastovilje ESL 5201 LO

Lavastovilje ESL 5201 LO

43200 Lekë
5 programe, 4 temperatura, Eco 50 °C, intensive 70 ° C, 45 ° C Gota, E Shpejtë Plus 60 ° , Sensor: Për konsumin e ujit dhe të energjisë. Kontroll elektronik , Fikje automatike , Sirtari I sipërm i rregullueshëm, Vonesë në nisje 1-24 orë, Pajisja antirrjedhje, konsumi i ujit: max 12 l.