Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Telefon Fiks Panasonic KX-TS820FXW

Telefon Fiks Panasonic KX-TS820FXW

4990 Lekë
10 Numra memorje direkte per kryerjen e thirrjeve te shpejta / llampe sinjalizuese per thirrjet
Telefon Fiks MaxCom KXT709

Telefon Fiks MaxCom KXT709

2990 Lekë
Ekran me përmasa XL. Mundëson lehtësi leximi të numrave dhe opsioneve.
Telefon Fiks MaxCom KXT480 Black

Telefon Fiks MaxCom KXT480 Black

3890 Lekë
Telefon Fiks MaxCom 480 Black B6TFMCKXT480B

Telefon Fiks MaxCom KXT480 White

3890 Lekë
Telefon Fiks MaxCom KXT480 White
Telefon Fiks MaxCom KXT100 Blac

Telefon Fiks MaxCom KXT100 Blac

1890 Lekë
Ekrani : LCD Blue Color Identifikimi i thirrjeve Phonebook: 40 emra dhe numra Ipershtatshem per tavoline dhe mur
Telefon Fiks Panasonic KX-TS500FX

Telefon Fiks Panasonic KX-TS500FX

1990 Lekë
Dizajn kompakt / 4 nivele volumi për zilet/
Telefon Fiks Panasonic KX-TS880FX

Telefon Fiks Panasonic KX-TS880FX

7990 Lekë
Ekran LCD per identifikimin e thirrjeve. Sinjalizuese per thirrjet. Speakerphone.
Telefon Fiks MaxCom KXT400 Silve

Telefon Fiks MaxCom KXT400 Silve

1890 Lekë
Ekran: LCD Blue Color Identifikimi i thirrjeve Phonebook: 38 emra dhe numra I pershtatshem per tavoline dhe mur Bateri:AAA x 3