Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Frigorifer EN 3853 MOX

Frigorifer EN 3853 MOX

80000 Lekë
Electrolux EN 3853 MOX Teknologjia TwinTech® FrostFree garanton një nivel optimal lagështie në frigorifer. Ushqimi e mban shijen e tij të freskët dhe cilësinë shumë më gjatë falë të dy sistemeve të pavarura të ftohjes së ajrit në frigorifer, ne pjesen e ftohjes dhe te ngrirjes.
Frigorifer EN 3441 JOX

Frigorifer EN 3441 JOX

52500 Lekë
Electrolux EN 3441 JOX Teknologjia TwinTech® FrostFree garanton një nivel optimal lagështie në frigorifer. Ushqimi e mban shijen e tij të freskët dhe cilësinë shumë më gjatë falë të dy sistemeve të pavarura të ftohjes së ajrit në frigorifer, ne pjesen e ftohjes dhe te ngrirjes.

Frigorifer Hitachi R-H310PRU4 PWH

48000 Lekë
Motor inverter -Ndricim LED -Teknologjia Nano titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave -Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie) -Kapaciteti total : 260 l -Kapaciteti i ftohësit: 190 l -Kapaciteti i ngrirësit: 70 l -Konsumi vjetor i energjisë 230 kWh -Dimensionet l x gj x th (cm):155 x 60 x 63 -Garancia 2 vjet

Frigorifer BIAA 13 PFX

49000 Lekë
- Klasa energjisë: A+ - 3 Rafte xhami -Tipi I komandimit : Mekanik -Funksion super ngrirje - Kahu i derës: i ndërrueshem

Frigorifer ZRT 18100 WA

26590 Lekë
Frigorifer ZRT 18100 WA -Rafte xhami -Sirtar për perimet -Kahu i derës: i ndërrueshëm

Frigorifer Hitachi R-W660PRU3 (INX)

140000 Lekë
- Klasa e energjisë: A+ -Sistem ftohje : No frost -Sistem ngrirje: No frost -Kontroll elektronik -Ndricim LED ne zonen e ftohesit dhe ngriresit -Water dispenser: depozite uji -Sistem i ftohjes Dual Fan(Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve) -Teknologjia Nano titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave -Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie) -Kompartiment me perzgjedhje te nivelit te lageshtise -Niveli i zhurmës: 40 dB -Konsumi vjetor i energjise: 350 KW -Kapaciteti total : 540 l -Kapaciteti i ftohësit: 396 l -Kapaciteti i ngrirësit: 144 l -Dimensionet l x gj x th (cm): 183,5 x 85,5 x 74,5 Garancia 2 vjet