Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Telefon Cordless Panasonic KX-TG1911FXG

2990 Lekë
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1911FXG
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXW

Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXW

2999 Lekë
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXW
Telefon Cordless Panasonic KX-TG2511FXM Silver

Telefon Cordless Panasonic KX-TG2511FXM Silver

4190 Lekë
Ekran LCD 1.4" inch Identifikimi i thirrjeve Phonebook : 120 emra dhe numra Menu ne gjuhen Shqipe Kohe folje : 18 orë
Telefon Cordless Panasonic KX-TGC210FXB

Telefon Cordless Panasonic KX-TGC210FXB

4190 Lekë
Ekran: LCD 1.6" inch / Phonebook: 50 emra dhe numra Speakerphone / Menu ne gjuhen Shqipe
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXC

Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXC

2999 Lekë
Ekrani LCD Identifikimi i thirrjeve 50 thirrje te humbura Menu ne gjuhen Shqipe Kohe folje : 15 orë
Telefon Cordless MaxCom MC-6800 Black

Telefon Cordless MaxCom MC-6800 Black

3890 Lekë
ZXS 646 ITX Mouse Laser Verbatim 49022
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXR

Telefon Cordless Panasonic KX-TG1611FXR

2999 Lekë
Telefon Panasonic Cordless KX-TG1611FXR
Telefon Cordless Panasonic KX-TGC220FXB

Telefon Cordless Panasonic KX-TGC220FXB

4900 Lekë
Ekran: LCD 1.6" inch Speakerphone / Phonebook: 50 emra dhe numra Menu ne gjuhen Shqipe
Telefon Cordless Panasonic KX-TG1711FXW

Telefon Cordless Panasonic KX-TG1711FXW

3690 Lekë
Ekran: LCD 1.4" inch Identifikimi i thirrjeve 10 thirrje te humbura Menu ne gjuhen Shqipe Kohe folje : 15 orë