Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Lavatrice L 62270 FL

Lavatrice L 62270 FL

57900 Lekë
Teknologjia Fuzzy Logic, Adapton programin me ngarkesen e rrobave. OptiSense: Gjithmonë Konsum I ulët i Energjiese. Kjo eshte nje Lavatrice Inteligjente ku sistemi OptiSense rregullon konsumin e energjise, ujit dhe kohes -Tashme me OptiSense nuk ka me rendesi sasia e rrobave qe ju lani sepse OptiSense do marri maksimumin e eficences per ngarkese te plote apo dhe per disa rroba qe ju keni.

Lavatrice EWF 1287 HDW2

89900 Lekë
Motor inverter -2 programe me avull, -1program rifreskimi -Paralarje -Programim i kohës -Zgjedhje e shpejtësisë rrotulluese -Larje e shpejtë 14? -Vonim i nisjes -Program larje për xhinset -Shplarje + -Mbajtje e shplarjes

Lavatrice EWF 1476GDW

74900 Lekë
Motor inverter -Memorizim i programeve -Ekran Lcd -Paralarje -Programim i kohës -Zgjedhje e shpejtësisë rrotulluese -Larje e shpejtë 14? -Vonim i nisjes -3 programe me avull,program rifreskimi -Program larje për xhinset -Programe speciale për rroba të veçanta -Shplarje + -Mbajtje e shplarjes -Dimensionet: L x Gj x Th (85 x 60 x 55) Garancia 2 vjet

Lavatrice EWF 1487 HDW2

94900 Lekë
Motor inverter -Ekran Lcd -3 programe me avull,program rifreskimi -Paralarje -Programim i kohës -Zgjedhje e shpejtësisë rrotulluese -Larje e shpejtë 14? -Vonim i nisjes -Program larje për xhinset -Shplarje +