Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Pakete qese E 203 B

Pakete qese E 203 B

1700 Lekë
Paketë qese S-Bag Anti-odour Përbërja e qeseve ndihmon në eleminimin e aromave të pakëndshme dhe është anti alergjik ndaj qimeve te kafshëve E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Philips,Tornado,Volta Përmban 4 qese
Qese beze Samsung VCA-VT50SF

Qese beze Samsung VCA-VT50SF

2100 Lekë
Qese beze shumë përdorimshe Të lashme E përshtatshme për fshesa samsung
Pakete qese E 200 B

Pakete qese E 200 B

1300 Lekë
Paketë qese S-Bag classic E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Tornado,Volta, Philips Material letër e cilësisë së lartë Qesja origjinale ndihmon në rritjen e performancës dhe jetëgjatësinë e fshesës Përmban 5 qese
Pakete qese E 201 B

Pakete qese E 201 B

1700 Lekë
Paketë qese E 201 B S-Bag long performance E përshtatshme per fshesa Electrolux,AEG,Philips,Tornado, Volta Performancë maksimale e cila nuk lejon çarjen e qeses Përmban 4 qese
Pakete qese Mondo ES49

Pakete qese Mondo ES49

1400 Lekë
E përshtatshme për fshesa Electrolux,Tornado,Volta Material sintetik për performancë maksimale e cila nuk lejon çarjen e qeses Përmban 4 qese dhe 2 mikrofiltra
Pakete qese E212B

Pakete qese E212B

1700 Lekë
E përshtatshme per fshesat Aeg, Volta,Philips,Tornado 50 % me rezistente nga qeset e tjera Përmban 3 qese
Pakete qese S-BAG Long Performance E201M

Pakete qese S-BAG Long Performance E201M

3000 Lekë
Paketë qese E 201 M S-Bag long performance E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Philips,Tornado,Volta Performancë maksimale e cila nuk lejon çarjen e qeses Përmban 12 qese
Pakete qese E 206 B

Pakete qese E 206 B

1800 Lekë
Paketë qese E 206 B S-Bag anti-alergy Maleriali sintetik anti alergjik me nivel të lartë të higjenës E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Philips,Tornado, Volta Përmban 4 qese
Pakete qese E 210 B

Pakete qese E 210 B

1900 Lekë
Paketë qese E 210 B S-Bag ultra long performance Performancë 80% më e lartë e pastrimit Kapaciteti 5 l E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Philips,Tornado,Volta Përmban 3 qese
Pakete qese E 200 M

Pakete qese E 200 M

2900 Lekë
Paketë qese S-Bag classic E përshtatshme për fshesa Electrolux,AEG,Tornado,Volta, Philips Material letër i cilësisë së lartë Qesja origjinale ndihmon në jetëgjatësinë e fshesës Përmban 15 qese
Qese beze Bosch BBZ10TFG

Qese beze Bosch BBZ10TFG

2200 Lekë
Qese beze me shumë përdorime E përshtatshme për fshesa Bosch, Siemens dhe modele të tjera të vjetra
Pakete qese GR28S

Pakete qese GR28S

1400 Lekë
E përshtatshme per fshesa AEG dhe Electrolux Performancë maksimale e cila nuk lejon çarjen e qeses Përmban 4 qese dhe 1 mikrofiltër