Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Tigan Ceradur Plus 20 0573204021

Tigan Ceradur Plus 20 0573204021

9900 Lekë
Veshja PermaDur ®Plus është jashtëzakonisht rezistente dhe shquhet për cilësin e materialit JO NGJITËS. Bazamenti Trans Therm® realizon thithjen e nxehtësisë shumë shpejtë. Dhe rezistent ndaj acideve ushqimore Diametri :20 cm