Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Median 8 S RE 227399 (Tub 217390) sheshi majtas

Median 8 S RE 227399 (Tub 217390) sheshi majtas

18900 Lekë
Lavapjate inoxi Median 8 S RE Kompozimi : 2 gropa + kullese Ngjyra : Inox Permasat: 116 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi
Median 6 S LI 217336 (Tub 217405)

Median 6 S LI 217336 (Tub 217405)

17900 Lekë
Lavapjate inoxi Median 6 S LI Kompozimi : 1 grope + 1/2 + kullese Ngjyra : Inox Permasat: 100 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi
Median 6 S RE 216956 (Tub 217405)

Median 6 S RE 216956 (Tub 217405)

17900 Lekë
Lavapjate inoxi Median 6 S RE Kompozimi : 1 grope + 1/2 + kullese Ngjyra : Inox Permasat: 100 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi
Median 45 S LI 217340 (Tub 214381)

Median 45 S LI 217340 (Tub 214381)

14900 Lekë
Lavapjate inoxi Median 45 S LI Kompozimi : 1 grope + kullese Ngjyra : Inox Permasat: 86 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi
Median 45 S RE 217253 (Tub 214381

Median 45 S RE 217253 (Tub 214381

14900 Lekë
Lavapjate inoxi Median 45 s RE Kompozimi : 1 grope + kullese Ngjyra : Inox Permasat: 86 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi
Nova 8 S Anthrazit 228723 Tub (138041)

Nova 8 S Anthrazit 228723 Tub (138041)

29900 Lekë
Lavapjate Nova 8 S Material silgranit rezistent ndaj gervishtjes dhe nxehtesise.

Subline 350/150-U WHI

106900 Lekë
Lavapjate blanco Subline 350/150-U White Menyra e montimit e incasuar nen banko... Material rezistent ndaj gervishtjeve dhe nxehtesise E lehte per tu pastruar Permasat: Gjatesi- 56.7 cm Gjeresi- 45.6 cm Thellesi-19 cm

Axia II 9E Sand( tub 224811)

35300 Lekë
Lavapjate Blanco Kendore Material Silgranit ngjyre Rere. Material rezistent ndaj gervishtjeve dhe nxehtesise. Permasat: Gjatesi- 111.7 cm Gjeresi-70 cm Thellesi- 17.5 cm Model i cili ka te perfshire kullesen
Claron 500-IF

Claron 500-IF

202200 Lekë
Lavapjate Blanco Inoxi Material Inox Montim i incasuar ne banko Permasat: 56 cm x 51 cm x 19 cm
Axia 9 E Silg.Sand Zub CNS

Axia 9 E Silg.Sand Zub CNS

35300 Lekë
Lavapjate Axia 9 E Material silgranit rezistent ndaj gervishtjes dhe nxehtesise. Aksesore perkates. Kullese inoxi per gropen e vogel tek e cila mund te kullohen perime, fruta si dhe ene te vogla. Xham preres me rreshkitje.
Classic 8 Anthrazit 224499 Tub 13798

Classic 8 Anthrazit 224499 Tub 13798

29900 Lekë
Lavapjate Clssic 8 silg. Material silgranit rezistent ndaj gervishtjes dhe nxehtesise.
Classic 8 Alumetallic 224490 Tub 13798

Classic 8 Alumetallic 224490 Tub 13798

29900 Lekë
Lavapajte Silgranit Classic 8 Kompozimi: 2 gropa Ngjyra: Gri Permasat: 86 cm gjatësi 50 cm gjerësi 19 cm thellësi