Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Blender Philips HR2100/00

Blender Philips HR2100/00

5990 Lekë
Enë plastike 2 nivele shpejtësie Funksion turbo E lashme në lavastovilje.
Blender Philips HR2162/90

Blender Philips HR2162/90

7990 Lekë
Ene plastike Teknologji ProBlend 5 (Eficence me e larte) 5 thika inoksi Funksion turbo E lashme ne lavastovilje.
Blender Philips HR2173/00

Blender Philips HR2173/00

12990 Lekë
Enë qelqi Teknologji ProBlend 5 (Eficence me e larte) 5 thika inoksi Funksion turbo Copetues akulli E lashme ne lavastovilje.
Grirese Philips HR1393/00

Grirese Philips HR1393/00

3590 Lekë
Ene plastike Thika inoksi
Grirese Philips HR2505/90

Grirese Philips HR2505/90

7990 Lekë
Ene plastike Thika inoksi
Grirese Tefal MB 300138

Grirese Tefal MB 300138

3600 Lekë
Ene: Plastike Thika inoksi Ngjyra: E bardhe
Kombinat Philips HR7628/00

Kombinat Philips HR7628/00

9290 Lekë
2 nivele shpejtesie Funksion turbo Aksesore te pershtatshem per 25 funksione Blender per perzierje me kapacitet: 1.75 L E lashme ne lavastovilje.
Mikser dore set Philips HR1602/00

Mikser dore set Philips HR1602/00

3990 Lekë
1 nivel shpejtesie Thika inoksi
Mikser dore set Philips HR1625/00

Mikser dore set Philips HR1625/00

6990 Lekë
Funksion turbo Thika Celiku E lashme ne lavastovilje
Mikser Tefal HT 250138

Mikser Tefal HT 250138

2990 Lekë
2 nivele shpejtesie I fuqishëm,i qetë dhe praktik Aksesore te levizshem e lehtesisht te lashem.
Shtrydhese agrumesh Philips HR2738/00

Shtrydhese agrumesh Philips HR2738/00

2390 Lekë
Materjali : Plastik E lashme ne lavastovilje
Shtrydhese agrumesh Philips HR2744/40

Shtrydhese agrumesh Philips HR2744/40

4290 Lekë
Materiali : plastik E lashme ne lavastovilje.