Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Mashe Philips HP8618/00

6490 Lekë
Temperatura max :200 °C Materiali: Qeramike Diametri ondes: 13-25 mm Nxehje e shpejte ne 60 s Fikje automatike Gjatesia e kabllit: 1.8 m
Mashe Philips HP8663/00

Mashe Philips HP8663/00

4720 Lekë
ThermoProtect temperature (Mbron floket nga tharja) 2 nivele nxehtesie Sistem Ionizimi per floke te bute dhe plot shkelqim Gjatesia e kabllit: 1.8 mm

Mashe Philips HPS940/00

18900 Lekë
Temperatura max :170°C-210 °C Motor profesional dhe rrul qeramike e cila realizon berje te ondes se shpejte dhe I jep shkelqim e duhur flokut Ngrohje e shpejte per 30 sec Gjatesia e kabllit : 2 m
Tharese flokesh Philips BHD002/00

Tharese flokesh Philips BHD002/00

2590 Lekë
ThermoProtect temperature (Mbron floket nga djegia) 3 nivele nxehtesie 2 nivele shpejtesie Me ajer te ftohte dhe te ngrohte Gjatesia e kabllit: 1.8 m
Tharese flokesh Philips HPS920/03

Tharese flokesh Philips HPS920/03

13900 Lekë
Kokë profesionale për stilim ThermoProtect temperature (Mbron floket nga djegia) Ceramic technology (Mbron floket nga tharja) Sistem jonizimi për flokë të butë dhe plot shkëlqim 3 nivele nxehtesie 2 nivele shpejtesie Gjatesia e kabllit: 3 m
Mashe Philips HP8605/00

Mashe Philips HP8605/00

4690 Lekë
Temperatura max: 200 °C Materiali: Qeramike Diametri ondes: 25 mm Nxehje e shpejte ne 60 sec Gjatesia e kabllit: 1.8 m Fikje automatike ne 60 min
Depilator Philips Lumea SC1995/00

Depilator Philips Lumea SC1995/00

39990 Lekë
IPL technology(Intense Pulsed Light) Trajton 4 cm2 / sek 250.000 impulse 5 nivele drite pulsuese Dermatologjikisht e testuar Punon me korent
Depilator Philips Lumea SC2009/00

Depilator Philips Lumea SC2009/00

79800 Lekë
IPL technology(Intense Pulsed Light) Trajton 4 cm2 / sek 250.000 impulse 5 nivele drite pulsuese Koke me IPL per fytyren Koke me IPL per bikinin Dermatologjikisht e testuar Koha e karikimit: 100 min Koha e punes zgjat deri ne 370 pulsime
Makine qethje Philips HC3400/15

Makine qethje Philips HC3400/15

2990 Lekë
Kokë qethje shkurtimi Tehe celiku te dyfishta Per prerje te shpejte dhe me efikase Shkurtim nga 0.5-23 mm Nuk ka nevoje per vajosje Perdoret ne te thate Koke e lashme Furce pastrimi

Makine qethje Philips HC5450/15

6790 Lekë
2 koka te vecanta prerese për flokët Funksion Turbo 24 nivele prerje nga 0.5 deri në 23 mm Teh me veshje titani Kokë lehtësisht të lashme Koha e karikimit: 1 orë Koha e punës : 90 min
Makine rroje Philips BG2024/15

Makine rroje Philips BG2024/15

3990 Lekë
Drite treguese per baterine Aksesor preres deri ne 3 mm Koha e karikimit: 8 ore Koha e punes: 50 min Koke e lashme
Makine rroje set Philips QG3320/15

Makine rroje set Philips QG3320/15

4990 Lekë
Kokë qethje Kokë shkurtimi Mini kokë për rroje Aksesor për pastrimin e hundes dhe veshëve Koha e karikimit: 10 ore Koha e punes: 35 min