Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al
Hekur Philips GC3821/70

Hekur Philips GC3821/70

8490 Lekë
Fuqia e avullit: 160 g/min 20 % kursim energjie Sistem vetpastrimi Sistem vetfikes Sistem antikalkar Sistem kunder pikimit Gjatesia e kabllit: 2 m

Hekur Tefal FV 9962E0

11200 Lekë
Sasia e nxjerrjes së avullit 160 gr/min Gjatësia e kabllit :1.8 m Sistem kundër pikimit Sistem vetëpastrimi
Hekur Philips DOT GC7035/20

Hekur Philips DOT GC7035/20

21000 Lekë
OptimalTemp (Kontroll automatik I temperatures dhe avullit) Fuqia nxjerrjes së avullit: 210gr/min Presioni i avullit: 5 bar Sistem sinjalizimi per pastrim(Smart Calc Clean system) Sistem ECO Nxehje e shpejte ne 2 min Sistem kundra pikimit Sistem sigurie Gjatesia e kabllit: 1.8 m