Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Etiketa e re e Energjisë në BE

Bashkimi Europian ka prezantuar një skemë të re etiketimi të energjisë për t'iu ndihmuar të identifikoni pajisjet më efiçente të energjisë.

Klasifikimet e vitit 2011 të frigoriferëve, lavatriçeve dhe tharëseve te rrobave janë përditësuar së fundmi, duke reflektuar zhvillimet më të fundit të teknologjisë në efikasitetin e energjisë, sistemi i vjetër nga A në G është përditësuar tashmë në A+++ për pajisjet më efiçente të energjisë, dhe D për ato më pak efiçente. Për më tepër, do të shfaqet dhe konsumi vjetor i ujit dhe nivelit të zhurmës.