Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Lista e dasmës
Do të martoheni së shpejti? Më përpara kaloni nga Globe!

Blerja në dyqan 
Me ne ju mund ta bëni listën e dasmës të pazakontë dhe super teknologjike. Nëse dëshironi të shmangni marrjen e tre ekspresëve të kafesë dhe gjashtë hekurave, zgjidhni çfarë iu duhet për të mobiluar shtëpinë dhe për të filluar jetën tuaj të re: sisteme hi-fi , televizorë, pajisje të vogla dhe të mëdha nga Globe. Me listën tonë të dasmës, ju do të jeni plotësisht të kënaqur dhe nuk do të keni dy dhurata të njëjta.

Miqtë tuaj do të depozitojnë buxhetin e tyre në kartën tuaj për listën e dasmës duke bërë të mundur që ju të zgjidhni pajisjet më të leverdishme dhe ekonomike që ju përshtaten.