Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Lavastovilje ESL 5201 LO

Kodi :
WILSEESL5201LO
MARKA :
Electrolux
Disponueshmëria :
Është në gjendje
5 programe, 4 temperatura, Eco 50 °C, intensive 70 ° C, 45 ° C Gota, E Shpejtë Plus 60 ° , Sensor: Për konsumin e ujit dhe të energjisë. Kontroll elektronik , Fikje automatike , Sirtari I sipërm i rregullueshëm, Vonesë në nisje 1-24 orë, Pajisja antirrjedhje, konsumi i ujit: max 12 l.
44990 Lekë
Modeli: ESL 5201 LO
Klasa e energjisë: A+
Kontrolli: Elektronik me butona
Nr. i programeve: 5
Aksesorë: JO
Instalimi: Per inkasim
Kategori: Enëlarëse
Përmasat: Standarte 60 Cm
Kapaciteti: 12 sete
Klasa e larjes: A
Klasa e tharjes: A
Nr. i temperaturave: 4
Vonim i nisjes: PO
Display: PO
Gjysem ngarkese: PO
Paralarje: PO
Larje e shpejte: PO
Tregues i kripes: PO
Tregues i shkelqyesit: PO
Sirtare te rregullueshem: PO
Mbrojtje nga permbytja: PO
Sirtari i trete extra: JO
Niveli i zhurmës: 49 dB
Garancia: 24 Muaj