Facebook Twitter Instagram Pinterst
Tel: +355 44 806 061
info@globe.al

Frigorifer EN 3441 JOX

Kodi :
WFFEEN3441JOX
MARKA :
Electrolux
Disponueshmëria :
Është në gjendje
Electrolux EN 3441 JOX Teknologjia TwinTech® FrostFree garanton një nivel optimal lagështie në frigorifer. Ushqimi e mban shijen e tij të freskët dhe cilësinë shumë më gjatë falë të dy sistemeve të pavarura të ftohjes së ajrit në frigorifer, ne pjesen e ftohjes dhe te ngrirjes.
63990 Lekë
Modeli: EN3441JOX
Klasa e energjisë: A+
Kapaciteti total (neto): 318 l
Kapaciteti i ftohesit: 226 l
Kapaciteti i ngriresit: 92 l
Sistemi i Ftohjes: Statik me shkrirje automatike
Sistemi i Ngrirjes: No Frost
Kontrolli: Me prekje (Touch )
Nr. i kompresorëve: 1
Përmasat: 185 x 60 x 66
Kapaciteti i raftit te trete: nuk ka
Aksesorë: JO
Dispenser uji: JO
Dispenser akulli: JO
Rafte xhami: PO
Raft per shishe: PO
Zone e fresket: PO
Zone 0 grade: JO
Alarm: PO
Kompresor inverter: JO
Niveli i zhurmës: 43 dB
Garancia: 24 Muaj